Бившият световен шампион в профибокса Чарлс Мартин има желание да се

...
Бившият световен шампион в профибокса Чарлс Мартин има желание да се
Коментари Харесай

Бивш световен шампион иска да се изправи срещу Кубрат Пулев

 Кубрат Пулев към този момент е №8 в света
Бившият международен първенец в профибокса Чарлс Мартин има предпочитание да се изправи против Кубрат Пулев. Американецът носеше колана на IBF от януари до април 2016 година, като го завоюва след победа над Вячеслав Глазков.

Той обаче се провали още в първата си отбрана, като беше нокаутиран от Антъни Джошуа. От тогава стартира бавният му път назад нагоре в бокса, като в този момент желае да се бие с някого. При възможна победа той ще има опция да се изправи за реванш против Джошуа.

Той уточни Пулев като съвършен вид и си пожела мач против него в края на март или началото на април. Ден по-рано Кобрата даде изявление в Съединени американски щати, на което съобщи, че на 23 март ще има мач в Лос Анджелис, само че противникът към момента не е явен.

Чарлс Мартин има 28 мача на професионалния кръг, като е изгубил два от тях. Освен отбраната на купата си против Антъни Джошуа, американецът загуби и последния си мач през септември от поляка Адам Ковнацки.

Междувременно промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн съобщи, че е все по-малко евентуално да се организира конфликт с присъединяване на първенеца на три федерации в тежка категория на 13 април на " Уембли ".

Причината е, че към момента не е явен противникът на английския доминатор в дивизията, а даже това да е Дилиън Уайт, което е най-вероятно, то по-скоро галавечерта ще бъде проведена за месец май или юни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР